Suomen Kasarmit

SuomenKasarmit

Suomen Kasarmit on lähes neljän hehtaarin laajuinen idyllinen alue Hämeenlinnan ydinkeskustassa, heti Helsinki-Tampere -moottoritien vieressä, moottoritien kattavan kauppakeskus Goodmanin lounaispuolella

Suomen Kasarmit on nyt avautunut ja alue alkaa kehittyä uuteen suuntaan. Sotilaskäyttö on päättynyt vuoden 2015 alussa ja tuoreella asemakaavoituksella on luotu alueelle kehittymisedellytykset. Suomen Kasarmit tarjoaa omaleimaisen ympäristön asumiselle ja yrittämiselle aivan Hämeenlinnan keskustassa, n. tunnin päässä Etelä-Suomen suurista kaupungeista. Olemassa olevat rakennukset yhdessä kaavoitettavien uudisrakennusten kanssa mahdollistavat alueen kehittymisen monipuolisena ja elävänä kokonaisuutena tukeutuen paikan historiallisiin arvoihin.Tavoitteena on saada Kasarmit uuteen kukoistukseen ja täyttää ne elämällä! 42 on mukana rakentamassa alueen identiteettiä, ensimmäisenä sovelluksena marraskuun alussa julkaistu alueen verkkosivusto.

Tulosta Sähköposti

42:n verkkopalvelussa käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön.